Restore
 • La fibra de plata pot conduir l’electricitat de forma molt ràpida i eficient per evitar descàrregues elèctriques al cos humà i protegir el cos humà de les ones electromagnètiques.

  2021-02-23

 • Innombrables tipus d’escuts EMI tenen materials i formes diferents, però en general l’objectiu final és limitar el camp electromagnètic.

  2020-12-01

 • Tots els circuits, dispositius o sistemes han d’estar dissenyats adequadament per reduir el nivell de radiació tant com sigui possible per aconseguir sensibilitat només a alts nivells de camps electromagnètics.

  2020-12-01

 • Les pel·lícules reflectants generalment es poden dividir en dues categories, una és una pel·lícula reflectant de metall i l’altra és una pel·lícula reflectant totalment dielèctrica. A més, hi ha una pel·lícula reflectant dielèctrica metàl·lica que combina els dos, que funciona per augmentar la reflectivitat de la superfície òptica.

  2020-11-30

 • La fibra de plata és un producte d’alta tecnologia que s’obté en unir permanentment una capa de plata pura a la superfície de la fibra mitjançant una tecnologia especial. Aquesta estructura no només permet que la fibra de plata mantingui les propietats tèxtils originals, sinó que també li confereix totes les funcions màgiques de la plata, l’efecte màgic de la fibra de plata.

  2020-11-30

 • La fibra de plata és un producte d’alta tecnologia que s’obté en unir permanentment una capa de plata pura a la superfície de la fibra mitjançant una tecnologia especial. Aquesta estructura no només permet que la fibra de plata mantingui les propietats tèxtils originals, sinó que també li proporciona totes les funcions màgiques de la plata, l’efecte màgic de la fibra de plata. La tecnologia original de producció de fibra de plata es basa en el niló 6 com a matriu, mitjançant electrol tecnologia de plateado per formar una capa de plateado a la superfície de la fibra de niló.

  2020-11-30

+8613713088116
cntaikun@163.com