Restore

Sobre nosaltres

Fundada el 2010, Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd. es va actualitzar oficialment a â € œDongguan Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd.el 2016, se centren en materials de blindatge electromagnètic EMI, R + D de materials compostos, producció. Successivament a Jiangsu, Chongqing, Fujian i altres llocs per establir punts de servei.

L’empresa produeix principalment: tela conductora, tela de protecció RFID, pel·lícula de coure-níquel per a mascotes / pi, pel·lícula de protecció electromagnètica FPC, escuma conductora i proporcionen un tall a pressió precís.

Electrònica; Aeroespacial; comunicacions; Cuir tèxtil; articles de la llar; elèctric; envasos; mèdic; materials de construcció; roba, calçat d'aparells.

La fàbrica disposa de dues línies de producció de pel·lícules de magnetron al buit, 30 equips de revestiment d’ions compostos, màquina laminadora controlada per programes de precisió, màquines de tall a pressió de dos seients i altres equips de precisió; taxa d’utilització d’equips del 90%, capacitat mensual de 200.000 metres quadrats.

Al mercat xinès pels elogis dels consumidors, amb China Opal, la cooperació a llarg termini de Huawei, la cooperació a Malàisia, Vietnam ha bloquejat els fabricants de perseguidors.

Prevenda: entendre la situació dels clients i competidors, dissenyar productes en línia amb els consumidors; pot enviar mostres per confirmar la qualitat dels productes.

InSales: ajuda pacientment els clients a seleccionar productes, els clients a respondre als dubtes; garantir la qualitat de les grans mercaderies i mostres consistents; comunicació forta, descoberta i amb els clients per crear nova demanda, nous punts de creixement i esforçar-se per establir associacions.

POSTVENDA: Segons l’experiència dels nostres clients, actualitzarem el nostre servei als nostres clients existents i proporcionarem personal d’atenció al client a temps complet per garantir que els clients obtinguin el millor servei postvenda.


+8613713088116
cntaikun@163.com